Termékek Menü

XPREEN fényterápiás akne kezelő készülék kék és piros fénnyel, vezeték nélküli, újratölthető

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
36.300 Ft
Várható szállítás: 2021. október 05.
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: MIN0426
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

XPREEN fényterápiás akne kezelő készülék kék és piros fénnyel, vezeték nélküli, újratölthető

Az XPREEN XPRE052 vezeték nélküli, újratölthető fényterápiás akne kezelő készülékben 24 db kék fényű és 12 db piros fényű, összesen 36 darab fényforrás működik együtt, hogy erősebb fényenergiát nyújtson a hatékonyabb akne kezelésére és a bőr fiatalítására.

A fejlett fényterápiás technika alkalmazásával az akne bacillus eltávolítása, a bőr gyulladásának csökkentésére, a sejtek vitalitásának fokozására és a bőr rugalmasságának növelésére.

A legtöbb bőrtípusnál nincs irritáció.

40 perc működés után a készülék automatikusan leáll, ezzel elkerülhető a túlzott használat. Figyeljen arra, hogy 5 percenként váltogassa a kezelési területet. Az automatikus érintkező-érzékelő csökkenti a használat közbeni szemirritációt.

A beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi a vezeték nélküli és szabad használatot. Ha az akkumulátor alacsony töltöttséget jelez, csak helyezze a fénykezelő készüléket a vezeték nélküli töltőbázisra, hogy azonnal elkezdje a töltést.

A 70 fokos szögű fényterápiás fej lehetővé teszi, hogy nagyobb területet tudjon kezelni. A kényelmes ergonomikus kialakításának köszönhetően nagyon egyszerű a készülék üzemeltetése.