Termékek Menü

Ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztó (DERAMAX AUTO)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
19.380 Ft
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.
Szállítási díj: 910 Ft
Cikkszám: MIN0530
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

Ultrahangos nyest- és rágcsáló riasztó (DERAMAX AUTO)

A Deramax-Auto egy nyest és rágcsáló riasztó, amelyet az autók védelmére terveztek, és segít megoldani a nyest és az egerek okozta problémákat kábelezéssel, párnákkal stb. A készüléket gyakran használják mezőgazdasági gépek, lakókocsik, csónakok stb. Védelmére is. A Deramax-Auto riasztó erős ultrahangos impulzusokat generál, amelyek nagyon kellemetlenek a nyestek és rágcsálók számára, ezért rövid idő után elhagyják a védett területet.

Az autóban, lakókocsiban stb. lévő nyesteket vagy rágcsálókat a készülék nem öli meg és nem sérti meg, nem pusztulnak el, nincs szükség elhullott állatok eltávolítására. A készülék működése ökológiai, teljesen vegyszermentes.

A Deramax-Auto riasztó tulajdonságai

A Deramax-Auto riasztó speciális ultrahangos jeleket generál, amelyek nagyon kellemetlenek a nyestek, egerek, számára, ezért rövid idő után elhagyják a védett területet. A kifinomult kábelezésnek és a minőségi alkatrészek használatának köszönhetően egy 9 V-os akkumulátor akár 12 hónapig is üzemben tartja a készüléket. Ugyanakkor a készülék áramellátása szempontjából teljesen önellátó, ezért nem szükséges csatlakoztatni egy autó akkumulátorához, vagy más módon táplálni az autó áramelosztójából. Ez teljesen kiküszöböli a professzionális telepítés szükségességét és annak lehetőségét, hogy elveszítse az új autó garanciáját, mivel harmadik féltől származó berendezés csatlakozik az autó elektromos vezetékeihez. Hosszabb leállások esetén sem áll fenn az akkumulátor lemerülésének veszélye.

A kártevők célcsoportja: nyestek, rágcsálók.

Riasztó típusa: Ultrahangos (teljesen zajtalan). Pulzáló ultrahang.

Beépített kapcsoló: Igen.

Emberi hatások: Nincs.

Háziállatokra gyakorolt ​​hatás: Nincs.

Helyszín: beltéri és kültéri. A készülék ellenáll a víznek és a pornak.

Hangnyomásszint: 91 dB. LAmax, RMS (TrueRMS).

Tápfeszültség: 9 V.

Az akkumulátor élettartama: 1 év lítium akkumulátor használata esetén, 6 hónap alkáli elem használata esetén.

Környezeti hőmérséklet: - 20 ° C és + 90 ° C között

Méretek: 105 mm x 60 mm x 40 mm (rögzítő konzollal).

Súly: 0,072 kg.

Származási ország: Csehország.