Termékek Menü

Hőterápiás szemmasszírozó készülék

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
15.500 Ft
Várható szállítás: 2020. október 09.
Szállítási díj: 910 Ft
Cikkszám: MIN0449
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

Hőterápiás szemmasszírozó készülék

A szemmasszírozó-gép különösen ajánlott azok számára, akik sokat dolgoznak számítógéppel, túlérzékeny a szemük, akiknek a szeme környéke ráncos vagy táskás. Azoknak is ajánlott, akik rendszeresen és több órán keresztül autót vezetnek.

Kimerült a sok munkától, számítógép-használattól vagy a gépkocsi-vezetéstől? Rövidlátástól szenved, táskásak a szemei, vagy éppen meg szeretne szabadulni a szemkörnyéki ráncaitól? Esetleg stresszes életet él és sokszor gyötri fejfájás?

A készülék használatával csökkenhetnek a szem túlérzékenységéből adódó kellemetlen tünetek. A szemmasszírozó-gép gyorsíthatja a szem körüli vérkeringést, így megelőzi a ráncok, duzzanatok, táskák kialakulását. A masszírozó segítségével kiküszöbölhető a szem kifáradása.

Teljesítmény: 5 W.

Méret: 168 x 101 x 68 mm 

Használati utasítás

A szemmasszírozó készüléket a legjobb hatás érdekében javasolt naponta 15 percig használni. (A túl gyakori használat nem hoz idő előtti javulást, de káros következményekkel sem jár.)

Használat közben semmiképpen se nyissa ki a szemét! A program lejárta után is érdemes még 2-3 percig csukva tartani a szemet, hogy az fokozatosan szokjon hozzá a fényhez.

Használat előtt vegye ki kontaktlencséjét és vegye le szemüvegét!

Nem ajánlott a szemmasszírozó használata komolyabb szembetegségek esetén (pl. glaukoma, retinaproblémák) vagy a szemet érintő operáció után a gyógyulás teljes időtartama alatt, illetve fej és szemsérülés esetén.