Termékek Menü

Grill hőmérő, beszúrós húshőmérő érintőképernyővel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.990 Ft
Várható szállítás: 2021. január 28.
Szállítási díj: 910 Ft
Cikkszám: MIN0609
Menny.:db
További képek

Leírás és Paraméterek

Grill hőmérő, húshőmérő érintőképernyővel

Gyors, egyszerű és biztonságos használat. A hagyományos hőmérőkkel ellentétben azonnal leolvasható a hőmérséklet. Háttér világítású LCD kijelzővel, amely kényelmesebbé teszi a használatot rossz fényviszonyok esetén is, és bármilyen szögből lehetővé teszi a gyors leolvasást.

Erős mágnesek:

A húshőmérő a hátulján található két mágnes segítségével könnyen felrögzíthető a hűtőszekrényre, sütőre vagy a szmókerre.

Pontos hőmérő és időzítő:

A hőmérő sípolni fog, amikor a szonda eléri a beállított hőmérsékletet. Könnyen átkapcsolható, a kijelző a hőmérsékletet Celsius vagy Fahrenheitben mutatja. Kiválaszthatja a kívánt hőmérsékleti módot az "S / S" gomb megérintésével. A kijelzőn az "LLL" felirat olvasható, ha a szonda nincs bedugva. "HHH" "ha a hőmérséklet magasabb, mint 250 °C.

Előre beállított és egyedi hőmérséklet:

8 előre beállított hús típusa: marha, bárány, borjú, hal, csirke, pulyka, sertéshús és burger.

5 előre beállított szint: well done, medium well, medium, medium rare and rare(angolosan).

A kívánt hőmérséklet beállításához tartsa lenyomva az "M / M" gombot 3 másodpercig, és a hőmérséklet villogni kezd, érintse meg az "M / M" gombot a hőmérséklet növeléséhez, vagy az "S / T" gombot a hőmérséklet csökkentéséhez.

BBQ Grill sütőszonda:

Az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acél szonda hőálló és grillezésre, grill sütéshez, füstöléshez és főzéshez stb. is használható. A rozsdamentes acél szonda mérési tartománya 0 - 250 °C között. Húshőmérő tartomány: –10 – 250 °C között.

Tápellátás: 2 db AAA elem (nem tartozék).

Méret: 7,6 x 7,6 cm.

Anyaga: ABS + fém.