Elektromos pedikűr bőrkeményedés eltávolító Cecotec Bamba Skincare Silky 800 mAh fehér

Mindenitt
11.400 Ft
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. július 17.
Szállítási díj: 994 Ft
Cikkszám: MIN0378

Elektromos pedikűr bőrkeményedés eltávolító Cecotec Bamba Skincare Silky 800 mAh fehér

A Bamba SkinCare Silky elektromos bőrkeményedés eltávolító 800 mAh-s lítium akkumulátorral rendelkezik, akár 90 perces vezeték nélküli használattal. NonStop rendszerének köszönhetően vezetékkel és anélkül is használható. Nem szükséges a töltőn hagyni. Csak csatlakoztassa, és készen áll a használatra. Két eltávolítható és mosható csiszolórudat tartalmaz. Ergonómikus kialakítás és könnyű használhatóság.

11.400 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Elektromos pedikűr bőrkeményedés eltávolító Cecotec Bamba Skincare Silky 800 mAh fehér

A Bamba SkinCare Silky sarokreszelő, elektromos bőrkeményedés eltávolító 800 mAh-s lítium akkumulátorral rendelkezik, akár 90 perces vezeték nélküli használattal. NonStop rendszerének köszönhetően vezetékkel és anélkül is használható. Nem szükséges a töltőn hagyni. Csak csatlakoztassa, és készen áll a használatra. Két eltávolítható és mosható csiszolórudat tartalmaz. Ergonómikus kialakítás és könnyű használhatóság.

Úgy tervezték, hogy sima és gyönyörű lába legyen. 2 forgó tárcsát tartalmaz hosszú élettartamú csiszoló mikrorészecskékkel, amellyel könnyedén eltávolíthatja a megkeményedett bőrt.

2 különböző vastagságú forgó tárcsa, hogy tökéletes eredményt érjen el minden zónában és pillanatban. A SkinCare Silky tartalmaz vastagabb forgó tárcsát az intenzívebb fellépést igénylő zónákhoz, és egy vékonyabbat, amely simításhoz ideális, a puha és a sima eredmények eléréséhez.

Ezenkívül a rudak leválaszthatók, hogy megkönnyítsék a cserét. Folyó víz alatt is teljesen moshatók, így eltávolíthatók az elhalt sejtek, amelyek esetleg beragadtak. Ergonómiai kialakítása tökéletesen alkalmazkodik a kezéhez, és kényelmesebb és biztonságosabb használatot tesz lehetővé, könnyedén elérve a lábad minden egyes zónáját.

A Bamba Skincare Silky mindössze 90 perc alatt töltődik fel, és 90 perces folyamatos működést kínál.

Szín: Fehér

Típus: vezeték nélküli, vezetékes.

Újratölthető lítium akkumulátor: 800 mAh.

Kb. önálló működési idő: 90'.

Tulajdonságok:

Kényelmes és egyszerű használat.

LED töltésjelző.

Be / Ki kapcsoló.

Modern és ergonomikus kialakítás.

Tartozék: 2 csiszolórúd.

Kihúzható és mosható.